Κρήτη: Ανατροπή με την απανθρακωμένη σορό άνδρα σε σπίτι στα Χανιά – Πρόκειται για θύμα δολοφονίας!

Πρόκειται για 53χρονο Έλληνα που έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό, οι οποίες παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια

Must Read

Ένα άγριο έγκλημα έφερε στο φως η νεκροτομή στη σορό του άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μετά την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων που προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της οδού Κύπρου, στα Χανιά της Κρήτης, ανακάλυψε την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως τη φωτιά την είχε βάλει το θύμα, ενδεχομένως κάποιος άστεγος, είτε για να βάλει τέλος στη ζωή του ή για να ζεσταθεί, αλλά οι φλόγες τον «τύλιξαν», με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαφύγει.

Κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που έκανε αυτοψία, διαπίστωσε ότι η φωτιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρώπινο χέρι. Και ήρθε, κατόπιν, η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, η οποία αποκάλυψε ότι το θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό, οι οποίες παραπέμπουν ξεκάθαρα σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα που ερευνάται αν ήταν άστεγος. Την προανάκριση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ανέλαβε η Ασφάλεια Χανίων, η οποία παρέλαβε από την Πυροσβεστική όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει.

*πηγή φωτό: flashnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This