ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟμολόγησε στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που σκότωσε στο ξύλο κι έκαψε 53χρονο στα Χανιά

Ομολόγησε στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που σκότωσε στο ξύλο κι έκαψε 53χρονο στα Χανιά

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, οδηγήθηκε νωρίτερα ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία 53χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά.

Ο άτυχος 53χρονος

Ο δράστης είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του οδηγούμενος στο κτήριο που στεγάζεται η Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του zarpanews.gr έχει ομολογήσει την πράξη του.

Θυμίζουμε ότι  σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 27χρονος αλλοδαπός χτύπησε μέχρι θανάτου τον 53χρονο με μια μεταλλική ράβδο, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στο οίκημα για να εξαφανίσει τα ίχνη του, απανθρακώνοντας το πτώμα του θύματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης