Άθλιες δηλώσεις Εξαδάκτυλου για την πανδημία στο συνέδριο της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων φόρεσε τον κομματικό μανδύα της ΝΔ και κατηγόρησε για τα λάθη τον... ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες!

Must Read

Χωρίς αιδώ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να… εγκωμιάσει τις πρακτικές της κυβέρνησης κατά την διάρκεια της πανδημίας, την ώρα που πάνω από 29.392 πολίτες άφησαν την τελευταία τους πνοή νικημένοι από κορωνοϊό, χωρίς να έχουν λάβει την αρμόζουσα ιατρική φροντίδα. 

Σε μια ομιλία που προκάλεσε οργή, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πλαστικός χειρουργός, ο οποίος βρέθηκε στην ομάδα των λοιμωξιολόγων οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τις κρίσιμες αποφάσεις, αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επέρριψε ευθύνες για την κατρακύλα της χώρας στην διαχείριση της πανδημίας… στον ΣΥΡΙΖΑ και στους πολίτες!

Ο ανεκδιήγητος κ. Εξαδάκτυλος με στόχο να χαϊδέψει τα αυτιά του ακροατηρίου στο συνέδριο της ΝΔ, δήλωσε ότι η αποτυχία του δεύτερου και του τρίτου κύματος οφείλεται στην αντιπολίτευση αλλά και στους πολίτες οι οποίοι δεν επέδειξαν ατομική ευθύνη!

«Ευτυχώς η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, το αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε τρεις φάσεις. Την πρώτη φάση καταπληκτικών αποτελεσμάτων. Τη δεύτερη του μέσου όρου και την τρίτη όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Τι συνέβη; Μικρά λάθη αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μια έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε στην ομιλία του.

https://twitter.com/Marka2_/status/1523082740878434306

Μπορεί να αποδείχτηκε μέσω της έρευνας των επιστημόνων κ. Τσιόδρα και Λύτρα ότι χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, διασωληνωμένοι πρόχειρα σε απλές κλίνες (άλλωστε όλοι θυμόμαστε τις ψευδείς δηλώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι οι ασθενείς δέχονται την ίδια φροντίδα με όσους είναι στις εντατικές), μπορεί το ΕΣΥ να κατέρρευσε χωρίς υγειονομικούς τους οποίους η κυβέρνηση τους πέταξε έκτος με τιμωρητικές πρακτικές, αλλά ο κ. Εξαδάκτυλος τόλμησε να μην πει ούτε λέξη για όλους αυτούς τους παράγοντες που εκτόξευσαν την θνητότητα στη χώρα μας. Αντίθετα, έβγαλε ως υπεύθυνους την αντιπολίτευση και τους πολίτες, οι οποίοι δεν επέδειξαν όπως είπε ατομική ευθύνη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This