Φωτιά στο Νέο Ψυχικό: 60χρονη πέθανε την ημέρα που έμαθε ότι έγινε γιαγιά!

Λιποθύμησε στην προσπάθειά της να διαφύγει προς την ταράτσα

Must Read

Τραγικό θάνατο από ασφυξία βρήκε μια 60χρονη γυναίκα στο Νέο Ψυχικό, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας της και δεν πρόλαβε να βγει, καθώς εγκλωβίστηκε και λιποθύμησε στην προσπάθειά της να διαφύγει προς την ταράτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η φωτιά προκλήθηκε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου, όταν για άγνωστο λόγο το τηγάνι που χρησιμοποιούσε η ένοικός του ενώ μαγείρευε, τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι φλόγες γρήγορα επεκτάθηκαν και στο κλιμακοστάσιο, με την άτυχη 60χρονη, η οποία έμενε στον 3ο, να εγκαταλείπει το διαμέρισμά της, μόλις είδε τους καπνούς και να ανεβαίνει τις σκάλες προς την ταράτσα, προκειμένου να γλιτώσει. Ωστόσο, η πόρτα την ταράτσας ήταν κλειδωμένη, με αποτέλεσμα, ως φαίνεται, η γυναίκα να εγκλωβιστεί και να χάσει τις αισθήσεις της, πάνω στον πανικό της.

Τραγική ειρωνεία, ωστόσο, αποτελεί η είδηση που αποκάλυψε ένας γείτονάς της, ο οποίος εξήγησε ότι σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα είχε μάθει πως μόλις είχε γίνει γιαγιά, καθώς μία από τις κόρες της γέννησε ένα κοριτσάκι. «Είχε δύο κόρες, είχε χωρίσει με τον άντρα της. Και σήμερα είχαν χαρές το πρωί. Με ειδοποίησε ότι έκαναν κοριτσάκι», είπε. Ο ίδιος συμπληρώνει ότι η 60χρονη πέθανε, πιθανότατα, από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς και πως δεν γνωρίζει αν η κόρη της, που μόλις γέννησε, έχει ενημερωθεί για το τραγικό τέλος της μητέρας της.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, που κάνουν έλεγχο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

  • Δείτε δηλώσεις του γείτονα της άτυχης γυναίκας:

https://youtu.be/7YMbMdDRqVA

*πηγή φωτο/video: protothema.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This