Αγωνία για τον Θύμιο στον Πύργο που έπεσε θύμα bullying! Ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία και εξαφανίστηκε

Στημένη ιστορία πίσω από ανεγκέφαλους - Χάθηκαν τα ίχνη του Θύμιου που αφέθηκε στο περιθώριο ενώ χρειάζεται βοήθεια

Must Read

Συγκίνηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη της πραγματικής ιστορίας πίσω από τα δημοσιεύματα για τον άνδρα που δήθεν έσπερνε τον τρόμο με ρόπαλο και τσεκούρι τα βράδια στους δρόμους του Πύργου.

Όπως αποδείχτηκε, η υπόθεση δεν ήταν παρά ένα «στημένο» σκηνικό από μια παρέα νεαρών, η οποία διέρρευσε βίντεο με έναν άνδρα που φαινόταν να κινείται προς το μέρος τους απειλητικά κρατώντας στα χέρια του ένα ρόπαλο. Ο 40χρονος Θύμιος, θύμα τροχαίου, έπεφτε συστηματικά θύμα bullying, επειδή το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε τις παρενοχλήσεις και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να απομακρύνει τους ανεγκέφαλους που του έκαναν τη ζωή κόλαση. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», μετά από την δημοσίευση της υπόθεσης τα ίχνη του 40χρονου έχουν χαθεί από τον Πύργο, με τους κατοίκους που τον γνωρίζουν να είναι αναστατωμένοι και ανήσυχοι. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Πύργου μια ημέρα πριν κυκλοφορήσει το βίντεο για να καταγγείλει ότι τον παρενοχλούν. Μια ημέρα μετά, στις 4 Μαΐου και αφού είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου η υπόθεση για τον υποτιθέμενο Φρέντυ Κρούγκερ που τάχα κυνηγάει κόσμο τα βράδια, ο Θύμιος πήγε ξανά στο Α.Τ. προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και προστασία από από τους αστυνομικούς. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βίντεο που έγινε viral και στοχοποιεί τον άτυχο άνδρα, ήταν στημένο, ενώ συνοδεύτηκε και από ένα τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση, ενώ οι ισχυρισμοί ότι ο 40χρονος Θύμιος τριγυρνάει τα βράδια έτοιμος να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί στο διάβα του, είναι μια στημένη ιστορία…

Την τραγική ιστορία του Θύμιου έφερε στο φως η εφημερίδα «Πατρίς», η οποία επισήμανε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια. Ο ίδιος ζούσε και εργαζόταν στην Τρίπολη, ωστόσο, η μοίρα του επεφύλασσε σκληρό παιχνίδι. Μετά από τροχαίο ατύχημα το 2008, ο Θύμιος τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Προκειμένου να φάει και να μιλήσει, χρειάζεται μηχανική υποστήριξη. Αφού έχασε τη δουλειά και τους φίλους του, αποφάσισε να φύγει και να ζήσει στον Πύργο με ένα μικρό επίδομα, με το οποίο καλύπτει οριακά το ενοίκιό του. Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει» είχε δηλώσει ο ίδιος σε ρεπορτάζ της ΟΡΤ.

Δυστυχώς η εμφάνισή του, έχει δώσει αφορμή σε κάποιους ανόητους και ελαφρόμυαλους να του επιτίθεται και να τον κοροϊδεύουν. Ευχόμαστε ο Θύμιος να είναι καλά και η κοινωνία επιτέλους να του προσφέρει την απαραίτητη στήριξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This