Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης: «Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη στα παιδιά μας»

Ο χαμός του συγκεκριμένου παιδιού είχε προηγηθεί του θανάτου ενός 7χρονου αγοριού

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η συμπρωτεύουσα μετά τον χαμό ενός ακόμα μικρού παιδιού στο νοσοκομείο. Πρόκειται για το δεύτερο θάνατο ανήλικου μέσα σε λίγες μέρες.

Το αγοράκι των 7 ετών έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες ημέρες μετά τον χαμό ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της ΘεσσαλονίκηςΜάλιστα, η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού ξεσπά για ακόμα μία φορά δηλώνοντας, «έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου».

Η μητέρα της 3χρονης Κατερίνας αναφέρθηκε στον χαμό του παιδιού της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτει 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν». Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Διατάχθηκε έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This