Δημοσιογράφος έκανε «τάρανδο» αδελφή υπουργού

Έξαλλη πέταξε όλα τα υπάρχοντα του «άτακτου» συντρόφου από το μπαλκόνι

Must Read

Ούτε που κατάλαβε πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί άθελά, στις δικές του… «Οικογενειακές ιστορίες» πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης.

Σαν να μην έφταναν οι υποχρεώσεις του χαρτοφυλακίου του που τον έχουν πνίξει και η σφοδρή κριτική που δέχεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς του, είχε να αντιμετωπίσει και το… δράμα της αδελφής του (δεν μπορεί να μην έχει μάθει τα καθέκαστα, εδώ τα μάθαμε εμείς), η οποία πληγώθηκε τόσο πολύ από το κέρατο που της έριξε ο σύντροφός της (είναι του δημοσιογραφικού σιναφιού) που τα έκανε γης Μαδιάμ!

Αιτία για τον αφόρητο πόνο της αδελφής του υπουργού που έχει αναλάβει ένα από τα πιο δύσκολα πόστα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο παθιασμένος έρωτάς της με διαζευγμένο δημοσιογράφο, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε βρει την επαγγελματική στέγη του στο υπουργείο που «διοικεί» ο πολιτικός άντρας. Πολύ σύντομα τα φλογισμένα βλέμματα που αντάλλασσαν οι δυο τους εξελίχθηκαν σε έντονο φλερτ και κατέληξαν σε μια παθιασμένη σχέση. Για περίπου οκτώ μήνες η αδελφή του υπουργού και ο δημοσιογράφος ζούσαν έναν έρωτα βγαλμένο από τα παραμύθια. Οσοι τους έβλεπαν στα κοσμικά στέκια των βορείων προαστίων και του Κολωνακίου είχαν να λένε γι’ αυτόν τον μοναδικό δεσμό…

Ομως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», τα πράγματα πριν από μερικούς μήνες πήραν άλλη τροπή, όταν η αδελφή του υπουργού έμαθε εμβρόντητη πως την απατά και μάλιστα με δύο ερωμένες, έχει δηλαδή άλλες δύο παράλληλες σχέσεις! Τάρανδος κανονικός από το πολύ κέρατο, με άλλα λόγια! Οσα ακολούθησαν δεν τα βλέπει κανείς ούτε στις «Οικογενειακές ιστορίες»!

Θολωμένη, με το μάτι να της έχει γυρίσει, μετέτρεψε το σπίτι στα βόρεια προάστια όπου στέγαζαν τον έρωτά τους σε πεδίο μάχης, με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι! Η προδομένη αδελφή του υπουργού περίμενε καρτερικά να ανοίξει την πόρτα ο ατακτούλης δημοσιογράφος και αφού του αποκάλυψε σε έξαλλη κατάσταση ότι ξέρει τα πάντα για τις απιστίες του, άρχισε να πετά από το μπαλκόνι στον δρόμο όλα τα… ρούχα και τα υπόλοιπα υπάρχοντα του «προδότη»!

Εκέινος, με την ουρά στα σκέλια και με τους γείτονες να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, μάζεψε από τον δρόμο τα ασυμμάζευτα και γύρισε στο σπίτι της μητέρας του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This