Στο ψυχιατρείο με εντολή εισαγγελέα ο 48χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο

Τη μαχαίρωσε δύο φορές στην καρδιά

Must Read

Στο ψυχιατρείο αναμένεται να οδηγηθεί ο 48χρονος που τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρεται να σκότωσε την ίδια του τη μητέρα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί στο Παλαιό Φάληρο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του φερόμενου ως δράστη στο ψυχιατρείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προσαγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έδειχνε να έχει άγνοια για την αποτρόπαια πράξη του. 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου όταν ο 48χρονος μαχαίρωσε δύο φορές τη μητέρα του στην καρδιά και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά βρήκαν νεκρή και μαχαιρωμένη την άτυχη 78χρονη και ελαφρά τραυματισμένο τον 48χρονο γιο της.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη δολοφονία της μητέρας του ο 48χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: 

Με μαχαιριές η 78χρονη που ανασύρθηκε νεκρή από διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο – Μαρτυρίες γειτόνων

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά – Προσήχθη ο γιος της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This