Με μαχαιριές η 78χρονη που ανασύρθηκε νεκρή από διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο – Μαρτυρίες γειτόνων

Ο 48χρονος γιος της άτυχης ηλικιωμένης, που έχει συλληφθεί για την δολοφονία της, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Φρικιαστικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση στο Παλαιό Φάληρο, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμά της, τελικά είναι μαχαιρωμένη.

Οι άνδρες της Αστυνομίας προσήγαγαν τον γιο της, αφού εντόπισαν στο διαμέρισμα της οδού Σολωμού 53 ένα σουγιά και τελικά τον συνέλαβαν, ενώ η γειτόνισσα της άτυχης 78χρονης  αναφέρει πως λίγο πριν το φονικό και τη φωτιά ακούγονταν φωνές και τσακωμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της δολοφονίας της 78χρονης είναι ο 48χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η αστυνομία εικάζει πως ο 48χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Όλα άρχισαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα και ελαφρά τραυματισμένο τον γιο της.

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η 78χρονη έφερε τραύματα από μαχαίρι και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της.

«Άκουγα “φωτιά, φωτιά, βοήθεια”»

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας περιέγραψε τις δραματικές στιγμές πριν από το θάνατο της 78χρονης. Όπως είπε, μέσα στη νύχτα άκουγε φωνές και στη συνέχεια άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουγα μέσα στο βράδυ φωνές, σαν να τσακώνεται κάποιος και μετά άκουσα να φωνάζουν φωτιά, φωτιά, βοήθεια και τότε βγήκα έξω και είδα την πυροσβεστική».

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του»

Την ίδια ώρα, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ένας αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο 48χρονος «μια εβδομάδα τώρα δεν ήταν καλά. Είχε ψυχολογικό πρόβλημα, χανόταν, έκλαιγε. Πηγαίναμε για δουλειά και ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Ο αλλοδαπός κατέθεσε πως ο 48χρονος εργοδότης του ούτε έπινε και ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών. Πρόσφατα, είχε χάσει τον πατέρα του και εμένε με τη μητέρα του καθώς είναι χωρισμένος ενώ έχει και δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This