Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 43χρονου στο Παπανικολάου ζήτησε ο Θάνος Πλεύρης

«Τόν σκότωσαν» επιμένει η μητέρα του αδικοχαμένου άνδρα

Must Read

Τη μία εξέλιξη πίσω από την άλλη φέρνει η υπόθεση του άδικου, όπως όλα δείχνουν, χαμού του 43χρονου άνδρα σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε και παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Θάνος Πλεύρης ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 1η Απριλίου, λίγη ώρα μετά το εξιτήριο και εντός της υγειονομικής μονάδας.

Ο άτυχος 43χρονος ήταν στο σπίτι του όταν ένιωσε έντονο πόνο στο πόδι. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο «Παπανικολάου». Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου ο οποίος αμέσως μετά αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο, ο 43χρονος αντέδρασε καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά. Μάλιστα, όταν ανέβηκαν οι τόνοι και εκείνος αρνήθηκε να αποχωρήσει τότε κλήθηκαν οι σεκιούριτι του νοσοκομείου, οι οποίοι απαίτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο!

Ο ίδιος μάλιστα τους είπε ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο και επέλεξε να καθίσει σε καρέκλα στον θάλαμο με τα επείγοντα του Παπανικολάου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε. Το τραγικό είναι ότι η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες μετά και συγκεκριμένα περίπου στις 11 το πρωί, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού!

Εξετάζουν το ενδεχόμενο πνευμονικής εμβολής

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 43χρονος να έπαθε πνευμονική εμβολή. Μάλιστα μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν θα είχε πεθάνει εάν είχαν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις»

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης εκτιμά μέσω του ThessToday.gr ότι αν είχαν ληφθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ο 43χρονος θα ήταν ακόμη εν ζωή, ενώ εξηγεί ότι βρίσκεται υπό διερεύνηση ο μηχανισμός της πνευμονικής εμβολής. «Από τα ευρήματα της νεκροψίας έχουμε υπό διερεύνηση το σενάριο πνευμονικής εμβολής, δηλαδή θρόμβος ο οποίος ξεκίνησε από τα κάτω άκρα και έφτασε στους πνεύμονες και απέφραξε την αιμάτωσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλεντέρης.

«Τόν σκότωσαν»

Η μητέρα του αδικοχαμένου 43χρονου, Θωμαή Καμπάκα καταλογίζει αμέλεια στους γιατρούς του νοσοκομείο, ενώ δηλώνει: «Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα. Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος;»

Διαβάστε ακόμα:

Οργή και αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του 43χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ξεσπά ο αδερφός του 43χρονου που τον άφησαν να πεθάνει σε καρέκλα: «Τόσες ώρες κανείς δεν είδε ότι ήταν νεκρός;»

«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»… Το ξέσπασμα της μάνας του 43χρονου που «έσβησε» στην καρέκλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This