Άννα Κορακάκη: «Ήμουν έτοιμη να μην πάω στο Τόκιο, γνωρίζοντας ότι ο “θαυμαστής” μου ήταν ελεύθερος»

Ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020 επιχείρησε, μαζί με έναν φίλο του, να μπουν στο διαμέρισμα της!

Must Read

Λίγο έλειψε η Άννα Κορακάκη να μην λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξαιτίας του εμμονικού θαυμαστή της, ο οποίος για σχεδόν πέντε χρόνια τής είχε γίνει «στενός κορσές» σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής.

Αυτό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο στο «Tlive» και στην Τατιάνα Στεφανίδου, για την περιπέτεια που είχε με τον 34χρονο Γεωργιανής καταγωγής fan της, ο οποίος μόλις χθες καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας, για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του συντρόφου της, μόλις 5 ημέρες πριν εκείνη ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο 34χρονος οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Μιλώντας στο «TLife», η Ολυμπιονίκης μας της σκοποβολής αναφέρθηκε εκτενώς στις επίμονες προσεγγίσεις του Γεωργιανού «θαυμαστή» της, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως παρά τις εκκλήσεις τις δικές της, του πατέρα και προπονητή της, αλλά και του τοπικού αστυνομικού τμήματος να σταματήσει να την ενοχλεί, εκείνος ουδέποτε πτοήθηκε.

«Το χειρότερο ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση», ανέφερε η Άννα Κορακάκη, φέρνοντας στη συνέχεια συγκεκριμένα παραδείγματα. «Τυχαία, μια ημέρα περίπου στο 2018 επέστρεφα στο σπίτι μου από προπόνηση και τον είδα να με ακολουθεί μέχρι το σπίτι μου. Άλλαζα δρόμο. Αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Είτε πεζός με ακολουθούσε, είτε με αυτοκίνητο… Έβγαινα με φίλους μου για ποτό ή φαγητό και ήταν πάντα εκείΈστελνε λουλούδια με κάθε αφορμή, πριν και μετά από κάθε επιτυχία, σε γενέθλια, του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και αναίτια.

Επιχείρησε να εισβάλλει στο διαμέρισμά της

»Μετά τις παρακολουθήσεις, ένα πολύ τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε -μαζί με έναν φίλο του- να μπουν στο διαμέρισμα μου. Αυτό συνέβη τα Χριστούγεννα του 2020. Ήμουν μόνη μου στο διαμέρισμα και ο φίλος του χτυπούσε επιμόνως την πόρτα για να ανοίξω. Ο ίδιος ήταν κρυμμένος στο κτήριο, στην πολυκατοικία που ζούσα τότε. Γι’ αυτό το περιστατικό είχε προσαχθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, τού είχαν γίνει και πάλι συστάσεις (έχει καταγραφεί το περιστατικό), είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει, παρόλα αυτά συνέχισε, μέχρι που 5 ημέρες πριν ανέβω στο αεροπλάνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου».

Η Άννα Κορακάκη τόνισε πως είχε γίνει ιδιαίτερα φοβική και δυσλειτουργική από τη δράση του 34χρονου και ανέφερε πως ήταν ανήσυχη κάθε φορά που άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου της ή του διαμερίσματος της, ειδικά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, έχοντας μάλιστα καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία (ασκούσε σωματική βία στην πρώην σύζυγό του).

Ίσως έτσι να εξηγείται και το γεγονός ότι στο Τόκιο δεν κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο του Ρίο, παρά να «αρκεστεί» στην έκτη θέση, μένοντας ολότελα εκτός βάθρου…

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This