Γονείς καταγγέλλουν πως ο αυτιστικός γιος τους γύρισε σπίτι από το σχολείο με μώλωπες

Είναι η δεύτερη φορά που αναγκάζονται να προσφύγουν στον εισαγγελέα

Must Read

Ανάστατοι για μια ακόμη φορά οι γονείς του μικρού Φιλίππου στη Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως καταγγέλλουν, το παιδί τους γύρισε σπίτι με σημάδια, τα οποία έγιναν στο σχολείο.

Οι γονείς του Φιλίππου, ο οποίος είναι αυτιστικός, κατέφυγαν, όπως λένε, για δεύτερη φορά μέσα σε σχεδόν 12 μήνες στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για κακοποίηση ανηλίκου, καθώς πριν από έναν περίπου χρόνο, το παιδί τους ξεχάστηκε μέσα στο σχολικό λεωφορείο για τρεις ολόκληρε ώρες! Τώρα επέστρεψε από το σχολείο του με εκδορές στο μπράτσο.

«Πήρα τηλέφωνο τη δασκάλα και παραδέχθηκε ότι αυτή το έκανε, στην προσπάθεια, όπως είπε, να τον συγκρατήσει για να μην αυτοτραυματιστεί. Δεν με ενημέρωσαν, όμως, ότι είχε κάποια κρίση», είπε η μητέρα του παιδιού στο Star και τη Λευκή Γεωργάκη, ενώ ο πατέρας του υπογράμμισε πως εκείνοι, αν και δεν είναι ειδικοί σε παιδιά ΑμΕΑ, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους σημάδια στο παιδί τους.

Θα γίνει ό,τι προβλέπεται

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ανέφερε ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει ολοκληρωθεί υπηρεσιακά η διαδικασία και πως θα γίνει ό,τι προβλέπεται για το συμβάν.

Όσον αφορά στο περιστατικό με το σχολικό λεωφορείο, μια γειτόνισσα έτυχε να δει τον Φίλιππο μέσα στο όχημα, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του οδηγού, και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως λένε οι γονείς του, ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί ανέφερε ότι ήταν σαν να ήταν ξεχασμένο μέσα σε φούρνο. Τότε, είχε γίνει αυτεπάγγελτα μήνυση, ενώ τώρα οι γονείς αναγκάζονται να κάνουν νέο αίτημα στην Εισαγγελία.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This