Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει σχολείο για κακοποίηση του 9χρονου γιου της με ειδικές ανάγκες

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Must Read

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία μητέρα ενός 9χρονου με ειδικές ανάγκες, καθώς κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Λάρισας. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το παιδί της κάθε φορά που επέστρεφε από το σχολείο είχε σημάδια και μώλωπες.

Ο 9χρονος Στέφανος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν πήρε φωτιά το σπίτι του από αναμμένο κερί. Τους τελευταίους μήνες η μητέρα του 9χρονου άρχισε να παρατηρεί ανεξήγητα σημάδια στο κορμί του, τα οποία δεν υπήρχαν όταν έφευγε το πρωί από το σπίτι.

Η μητέρα καταγγέλει πως: «είδα το παιδί μου με σημάδια, μώλωπες και κοψίματα καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά το έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πως προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους το έλεγα εγώ…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This