Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Τι συμβαίνει με τον τρίτο μηνυτή;

Στο επίκεντρο η απουσία του κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου

Must Read

Νέες εξελίξεις προμηνύονται σήμερα αναφορικά με τον άνθρωπο που κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, και ο οποίος παραμένει άφαντος! Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πολιτική αγωγή και υπεράσπιση αναμένεται να επιδοθούν εντόνως στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Συνεχίζεται η κατάθεση του τέταρτου θύματος

Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη 24/5, η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την εξέταση του τέταρτου φερόμενου θύματος υπό τη σκιά της απουσίας του τρίτου μηνυτή. Ήδη ο νεαρός έχει εξεταστεί από την έδρα και την πολιτική αγωγή, ενώ σειρά έχει η πλευρά της υπεράσπισης. Ο μάρτυρας έχει ήδη περιγράψει τις αξιόποινες πράξεις που έχουν αποδοθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας ότι ο κατηγορούμενος είχε διάθεση επιβολής και κυριαρχίας πάνω του, ενώ ο ίδιος διακατεχόταν από έντονο συναίσθημα ενοχής. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα», κατέθεσε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, προσθέτοντας: «Ο τρόπος που μου επιβαλλόταν και τις δύο φορές, έδειχνε ότι επιβεβαιωνόταν. Έκανε το δικό του κομμάτι, ευχαρίστησε τον εαυτό του, όχι εμένα. Το έκανε πάνω μου και έφυγε».

Το θρίλερ του τρίτου μηνυτή

Ο τρίτος καταγγέλλων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πριν από τρία 24ωρα είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου είχε εξηγήσει τους λόγους της μη εμφάνισης του στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του. Ο συγκεκριμένος μηνυτής αναφέρθηκε στην έντονη απογοήτευση του για το  ότι από την πρώτη στιγμή της κατάθεσης του στις δικαστικές αρχές, διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητας του και η διεύθυνση του, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται και απειλές! Μάλιστα υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει εκτός Αθηνών.

«Μέσα σε 48 ώρες είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία, όπως το τηλέφωνο μου και η διεύθυνση κατοικίας μου, με αποτέλεσμα να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, δολιοφθορές στο όχημα μου, καθώς και μία επίθεση από άγνωστο σ’ εμένα άτομο, πιθανώς αλλοδαπό που για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι επρόκειτο για εντεταλμένο άτομο από την πλευρά του κατηγορούμενου ή τυχαίο συμβάν» ανέφερε ο μάρτυρας στην εκπομπή. Ο καταγγέλλων, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για μην παρίσταται ο δικηγόρος του στη δίκη προς παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας, τονίζει ότι νοσεί από κορωνοϊό και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Σήμερα, η υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού αναμένεται να ζητήσει να καταθέσει στη δίκη η δημοσιογράφος στην οποία μίλησε ο καταγγέλλων.

Διαβάστε ακόμα:

«Σπάει» τη σιωπή του ο τρίτος μάρτυρας στην υπόθεση Λιγνάδη – Τι απαντά ο Αλέξης Κούγιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This