Δίκη Φιλιππίδη: Άναψαν τα αίματα με την Ελπίδα Νίνου και τη Λένα Δροσάκη

O γιος του κατηγορούμενου απευθύνθηκε στους αστυνομικούς

Must Read

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και τη γνωστή ηθοποιό Λένα Δροσάκη έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου συνεχίζεται η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη με την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», έξω από την αίθουσα βρίσκονταν η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου αλλά και η Λένα Δροσάκη μαζί με άλλους μάρτυρες.

Κάποια στιγμή, βγήκε από την δικαστική αίθουσα ο γιος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Φιλιππίδης. Τότε η Ελπίδα Νίνου τον ενημέρωσε εκνευρισμένη ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε.

Έξαλλος ο γιος του Φιλιππίδη απευθύνθηκε στους αστυνομικούς φρουρούς, τους υπέδειξε τη Λένα Δροσάκη και στη συνέχεια κινήθηκε προς το μέρος της συνοδευόμενος από έναν αστυνομικό. 

Από πλευράς της, η Δροσάκη απάντησε ότι απλά ακούμπησαν η μια τον ώμο της άλλης, την ώρα που διέσχιζαν τον διάδρομο. 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This