Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: Αρχίζει η δίκη για την άγρια δολοφονία της 29χρονης Τζεβριέ

Πώς την σκότωσε ο άντρας της

Must Read

Αναβιώνει σήμερα Τετάρτη, 1/6, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας, η γυναικοκτονία της 29χρονης Τζεβριέ, ένα έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Η άγρια δολοφονία της νεαρής γυναίκας έγινε στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, όταν η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο σύζυγο της. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την χτύπησε και με καθυστέρηση ωρών να την μετέφερε στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι η 29χρονη γυναίκα έπεσε από την σκάλα.

Σήμερα, οι γονείς της άτυχης Τζεβριέ θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες όπου αναμένεται να αναβιώσει η συγκλονιστική υπόθεση. Μάλιστα, αναμένεται να αντικρίσουν για πρώτη φορά μετά από τον Δεκέμβριο του 2021, τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή της κόρης τους. «Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσει η δίκη και θα βγει όλη η αλήθεια στο φως. Δεν πρέπει να πάθουν άλλα κορίτσια αυτά που έπαθε το δικό μας παιδί» είπε με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας της 29χρονης, κ. Μεμέτ Εδιρνελή. Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Τζεβριέ, Ανθούλα Ανάσογλου σημειώνει ότι «πρόκειται για άλλη μία συγκλονιστική γυναικοκτονία, η οποία δεν είναι απλώς ένα νούμερο στις πολλές αλλά έχει όνομα και λέγεται Τζεβριέ. Ο θάνατος της ήταν βασανιστικός, βίαιος και κτηνώδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του στον ανακριτή είχε αναφέρει πως ο ίδιος το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου είχε γυρίσει μεθυσμένος στο σπίτι του, έπεσε για ύπνο και κάποια στιγμή η 29χρονη προσπάθησε να τον ξυπνήσει με άγριο τρόπο. Τότε όπως τόνισε ο ίδιος, ζαλισμένος από αλκοόλ, άρχισε να την χτυπά μέχρι η άτυχη κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα. Στη συνέχεια, όπως τόνισε στην απολογία του, η Τζεβριέ βγήκε από το σπίτι και όταν μετά από μία ώρα επέστρεψε με αίμα στο φρύδι της, η ίδια του ανέφερε πως έπεσε από τις σκάλες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This