Χειροπέδες σε έναν 17χρονο και έναν 16χρονο που χτύπησαν και λήστεψαν πέντε 14χρονους στην Πάτρα!

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις σε ανήλικους από ομάδες συνομηλίκων τους, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

Αυτήν την φορά, συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας 16χρονος, που επιτέθηκαν σε πέντε 14χρονους στην παραλιακή περιοχή Δάφνες, της Πάτρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ανήλικοι «νταήδες», μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν αρχικά τους πέντε 14χρονους λουόμενους και απειλώντας τους φραστικά, τους αφαίρεσαν ένα ζευγάρι παπούτσια. Στη συνέχεια, επιτέθηκαν στους ανήλικους χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα, προκαλώντας σωματικές βλάβες, σε δυο από αυτούς.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ο 17χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα στην ίδια παραλία, από λουόμενη το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του. Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του 16χρονου, κατηγορούμενη για παραμέλησης της εποπτείας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This