Οικογενειακή τραγωδία στα Πατήσια: «Του έπαιρνε τα λεφτά για τζόγο και γυναίκες»

Must Read

«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι στα Πατήσια, όπου νωρίτερα σήμερα το πρωί εκτυλίχθηκε μία οικογενειακή τραγωδία, με πρωταγωνιστή τον 59χρονο Κώστα που σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του, μέσα στο σπίτι τους. Ο άνδρας μαχαίρωσε το θύμα στο λαιμό και το θώρακα και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε φίλος των αδερφών, ο 59χρονος έπαιρνε συνεχώς χρήματα από τον 69χρονο: «Έπαιρνε 1500 από τον ΟΛΠ και του ζητούσε χρήματα ως δικαιολογία για τις ανάγκες του σπιτιού και τελικά τα ξόδευε σε τζόγο και γυναίκες».

«Τα φάρμακα που έπαιρνε, δεν τα έπαιρνε κατά τη γνώμη μου σωστά»

Άλλος φίλος και γείτονας των δύο ανδρών ανέφερε πως γνώριζε τον 59χρονο τουλάχιστον 15 χρόνια. «Από την πλευρά μου όλα τα χρόνια που τον γνώριζα έκανα ό,τι είναι δυνατό, τον φρόντιζα, του έφερνα φαγητό, καφέ, γάλα. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δούλευε μέχρι πριν τρία χρόνια στον Πειραιά στο λιμενικό, στα ΟΛΠ. Σταμάτησε γιατί βγήκε στη σύνταξη. Μπορώ να πω ότι φαινόταν ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο κακό. Τα φάρμακα που έπαιρνε, δεν τα έπαιρνε κατά τη γνώμη μου σωστά. Δηλαδή, δεν τα έπαιρνε στις ώρες του, δεν τα έπαιρνε καθημερινά και τα έπαιρνε οπότε ήθελε. Είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγαινε τακτικά στο γιατρό. Και όλοι οι γείτονες τον πρόσεχαν, γιατί ήταν καλός και φιλότιμος. Τον έβλεπα τον τελευταίο καιρό να έχει κάποια επιθετικότητα. Με τον αδερφό του είχε κάποια θέματα, τον “ενοχλούσε” ο αδερφός του, πολύ. Έμεναν μαζί και οι δύο ανύπαντροι» είπε ο γείτονας και συμπλήρωσε:

«Το θύμα ήταν λίγο περίεργος σαν χαρακτήρας, ιδιόρρυθμος, ίσως επειδή ήταν και η κατάσταση έτσι. Και είχε κι εκείνος μια κακή συμπεριφορά αν και δεν είχα επαφές μαζί του. Από ό,τι μου έλεγε ο Κώστας (δράστης) ήταν επιθετικό το θύμα. Τον τελευταίο καιρό τον είχα δει πολύ χάλια τον (δράστη) και είχα να τον δω ένα μήνα. Δεν ξέρω αν είχαν διάφορες μεταξύ τους, αλλά είχαν έντονους καβγάδες. Μου το έλεγε για την επιθετικότητα και μάλιστα είχα ενημερώσει κάποιους δικούς του ότι ο (δράστης) δεν είναι καλά αυτό το χρονικό διάστημα, πρέπει να κάνετε κάτι, τους έλεγα».

«Είδα το πτώμα το πρωί»

Σε σοκ είναι γείτονας των αδερφών, ο οποίος μετακόμισε στην πολυκατοικία μόλις πριν από πέντε μήνες: «Είδα το πτώμα το πρωί. Είχαν μισάνοιχτη την πόρτα οι αστυνομικοί. Ο μικρότερος αδερφός πρέπει να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Πρέπει το φονικό να έγινε σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 6, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα. Βασικά δεν είχαμε ακούσει τίποτα, ούτε καβγάδες. Μια φορά τον έχω δει τον 69χρονο που νομίζω ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας».

https://www.youtube.com/watch?v=q35dxQ1ZMKY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This