Εξελίξεις-«φωτιά» στην υπόθεση αυτοκτονίας του Παπαναούμ

Βρέθηκε η διαδρομή των 500.000 € που «πέταξαν» από το «πορτοφόλι» του!

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στο θρίλερ με την αυτοκτονία του «γυμναστή των επωνύμων» Γιώργου Παπαναούμ, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν ήδη βρει τη διαδρομή των περίπου 500.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» του 50χρονου, ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα πρόκειται να κληθεί σε κατάθεση και η ξανθιά γυναίκα «αράχνη» η οποία φέρεται ότι οδήγησε τον «χαμογελαστό γίγαντα» στην οικονομική καταστροφή! Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να κατανοήσουν το περιεχόμενο τόσο της τελευταίας ανάρτησης του Γιώργου Παπαναούμ όσο και του ηλεκτρονικού μηνύματος που απέστειλε σε 24 πρόσωπα προτού βάλει τέλος στη ζωή του, έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα σχετικά με τι απέγιναν τα χρήματά του.

Πλέον, αναμένουν και τα επίσημα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., όπου μεταφέρθηκαν οι υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο του αυτόχειρα, για να «δέσουν» κάποια στοιχεία. Την ίδια ώρα η μήνυση που -κατά πληροφορίες- θα καταθέσει η οικογένεια του γυμναστή ίσως δρομολογήσει νέες εξελίξεις, δεδομένου ότι θα ανοίξει έναν κύκλο καταθέσεων γύρω από την περίεργη υπόθεση.

Η αποκάλυψη που έκανε ο 50χρονος στο τελευταίο σημείωμά του, σύμφωνα με την οποία τόσο η πρώην σύντροφός του όσο και η 17χρονη κόρη της είχαν πάει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου φέρεται ότι βιάστηκε η Γεωργία Μπίκα, περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο.

Γι’ αυτό σε δεύτερο επίπεδο η Αστυνομία συλλέγει στοιχεία, τα οποία θα αξιοποιήσει για να διαπιστώσει εάν υπάρχει όντως εμπλοκή της ανήλικης ή της μητέρας της σε οργανωμένο κύκλωμα, που «σπρώχνει» νεαρά κορίτσια και ναρκωτικά σε επιχειρηματίες με «χοντρά πορτοφόλια». Σύμφωνα, πάντως, με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας Κώστας Κόλτσης, η εντολέας του δεν πήγε ποτέ σε εκείνο το πάρτι.

«Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ήταν συνοδός στον γιο της, που βρισκόταν στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Δεν πήγε ποτέ στο ξενοδοχείο, αντιθέτως μετά το πάρτι η 17χρονη θυγατέρα της πήγε στο νοσοκομείο για να τη συναντήσει» εξήγησε. Παράλληλα τόνισε ότι η εντολέας του, η οποία αναμένεται να κληθεί για κατάθεση από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, δεν δανείστηκε χρήματα ούτε απέσπασε από τον γυμναστή τους κωδικούς του, αλλά ο ίδιος έχασε τα χρήματα που διέθετε σε κρυπτονόμισμα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο δικηγόρος της μυστηριώδους γυναίκας είχε καταθέσει υπόμνημα στον εισαγγελέα και είχε προσκομίσει περίπου 100 e-mails, μηνύματα και ένα ιδιόχειρο σημείωμα από τον Μάιο του 2021 στο οποίο ο γυμναστής φέρεται ότι απειλούσε την πρώην σύντροφό του ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Εισαγγελία έχει ήδη διαβιβάσει την αναφορά και το υλικό που τη συνόδευε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. «Η αυτοκτονία του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν συνδέεται με οικονομικούς λόγους. Η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, το πάθος του για την εντολέα μου και η άρνησή της να συνεχίσει μαζί του ήταν η αιτία που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του» επισήμανε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του 50χρονου, μιλώντας στο protothema.gr. Τέλος, έκανε και μια αποκάλυψη-σοκ, λέγοντας ότι ο γιγαντόσωμος γυμναστής έστειλε βίντεο από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε πρώην εργοδότη της, καθώς και στο σχολείο της κόρης της! «Την είχε απειλήσει και την είχε εκβιάσει στο παρελθόν, ότι θα προχωρούσε σε αυτήν την ενέργεια. Ανάλογο υλικό έστειλε και στον πρώην σύζυγό της και του έγραφε στο μήνυμα που το συνόδευε: “Να καμαρώσεις τη γυναίκα σου”!» είπε ο κ. Κόλτσης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This