Σε σοκ η κόρη του ζευγαριού στη Δράμα – Ο 64χρονος την αποχαιρέτησε πριν σκοτώσει τη μάνα της

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κόρη του ζευγαριού που βρήκε νεκρούς τους δύο γονείς της μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα, όπου ο 64χρονος πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η οικογενειακή τραγωδία έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία, ενώ τα παιδιά τους, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που έχει συμβεί.

Σύμφωνα με έναν φίλο της οικογένειας, ο 64χρονος πατέρας, χθες το βράδυ επισκέφθηκε την κόρη του για να δει εκείνη και τα εγγόνια του και στη συνέχεια την αποχαιρέτησε, σα να ήξερε τι θα ακολουθήσει.

Η άτυχη 60χρονη

«Η κόρη τους, η Λίνα είναι σοκαρισμένη γιατί είδε και τους δύο γονείς της νεκρούς, σήμερα το πρωί και κάλεσε την αστυνομία. Χτες το βράδυ , λίγες ώρες προτού ο πατέρας της σκοτώσει τη μητέρα της και αυτοκτονήσει, ο 64χρονος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει. Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε μαζί της για να μάθουμε αν είχε μιλήσει για τις άσχημες σκέψεις του γιατί η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που έγινε. Ο πατέρας της κάθε πρωί ,πήγαινε και έπαιρνε τα παιδιά της από το σπίτι και τα πήγαινε σχολείο. Η Λίνα, σήμερα το πρωί είδε ότι ο πατέρας της αργούσε να πάρει τα εγγόνια του και πήγε στο πατρικό της, να δει τι συμβαίνει. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα, άνοιξε και τους είδε νεκρούς» δήλωσε στο protothema.gr φίλος της οικογένειας.

Ο 64χρονος μετά από έντονο καυγά με τη σύζυγό του, με την οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση, πυροβόλησε την 59χρονη με καραμπίνα και στη συνέχεια έμεινε δίπλα στο νεκρό σώμα της για αρκετές ώρες. Τελικά, ο ίδιος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη είχε ζητήσει διαζύγιο.

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μια από τις δύο κόρες του, η οποία ανησύχησε που ο πατέρας της δεν είχε πάει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο και πήγε στο σπίτι τους να δει τι έχει συμβεί.

Σημειώνεται ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δράμας διεξάγει έρευνα και συλλέγει καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This