Το προαίσθημα της 60χρονης στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι»

Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της - Έπεσαν από τα σύννεφα οι γείτονες

Must Read

Την περίοδο που η 60χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον 65χρονο σύζυγό της, φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να φοβάται για τη ζωή της. Το ζευγάρι έμενε μαζί στο σπίτι τους στην Προσοτσάνη Δράμας αν και βρισκόταν σε διάσταση και τη μέρα που η άτυχη γυναίκα σκόπευε να φύγει από το σπίτι, είχε έναν μεγάλο καβγά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος πήρε την καραμπίνα του και την πυροβόλησε τρεις φορές, πριν τη στρέψει στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.




Όπως αποκάλυψε φίλη της 60χρονης στον Alpha, η γυναίκα της είχε εκμυστηρευτεί πως φοβάται «ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάρει το όπλο», αναφερόμενη στον εν διαστάσει σύζυγό της. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Στο σπίτι που έγινε το φονικό και η αυτοκτονία, βρέθηκαν τρεις κάλυκες ενώ κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα.




«Πέσαμε από τα σύννεφα»

Όλες οι μαρτυρίες των γειτόνων κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι, για το οποίο κανείς δεν περίμενε πως θα έχει αυτή την κατάληξη.

«Γύρω στις 08:00 το πρωί τους βρήκε η κόρη και μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και ήρθαν. Εγώ όχι δεν άκουσα φωνές, όμως άλλα σπίτια, που είναι πιο κοντά, είπαν πως άκουσαν πυροβολισμό στις 22:30, άλλοι λένε στις 23:00, μα μέχρι εκεί», δήλωσε μια γειτόνισσα στην εκπομπή «Tlive», ενώ άλλη γειτόνισσα είπε: «Άκουσα δύο φορές… μπαμ, μπαμ…».

Για τις σχέσεις του ζευγαριού ρωτήθηκε ένας από τους συγγενείς του 65χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα, ο οποίος είχε και ένα μικρό κατάστημα εστίασης:

«Εγώ τους έβλεπα μια χαρά όποτε πήγαινα στο μαγαζί. Τώρα άκουσα για το διαζύγιο, αλλά δεν ήξερα τι γίνεται. Όχι, όχι, δεν ήταν νευρικός, για αρνάκι τον είχαμε όλοι. Και η γυναίκα του ήταν, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί.. Τα παιδιά τακτοποιημένα κι αυτός τακτοποιημένος. Πέσαμε από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε γείτονας του ζευγαριού, «έβλεπα ένα ζευγάρι αγαπημένο… Τώρα τι τους οδήγησε σε αυτό, δεν ξέρω», ενώ σχεδόν πανομοιότυπες είναι και άλλες μαρτυρίες ανθρώπων της περιοχής: «Τους βλέπαμε καλά, αλλά τι υπάρχει μέσα στο σπίτι…».




«Δεν ήθελε αυτός να τον αφήσει»

Μια άλλη γειτόνισσα, είπε στο protothema.gr: «Παλαιότερα είχα ακούσει ότι ήθελαν να χωρίσουν. Το συμπέρασμα που βγάζω τώρα είναι ότι δεν ήθελε αυτός να τον αφήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε αυτό, πως βρήκε την δύναμη να σκοτώσει την γυναίκα του. Είμαι συντετριμμένη και από το πρωί δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Άμα κλείσει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθένα. Εμείς δεν βλέπαμε κάτι, δεν ακούγαμε κάτι και λέγαμε ότι ήταν όλα καλά».

Μια ξαδέρφη του δράστη μίλησε και για τα οικονομικά, λέγοντας ότι ο 65χρονης είχε δώσει χρήματα στην 60χρονη λίγες ημέρες πριν το φονικό: «Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ».




Δήμαρχος Προσοτσάνης: «Ζούμε μια τραγωδία»

Ένα από τα… πρόσωπα της ημέρας είναι ο δήμαρχος Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης, ο οποίος από το πρωί μιλά συνεχώς για την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στην περιοχή.

«Ήταν μια οικογένεια πραγματικά της διπλανής πόρτας, ένα ζευγάρι σε ηλικία ώριμη… Ζούμε μια τραγωδία που δεν ξέρουμε πως θα το ξεπεράσει ο κόσμος στην Προσοτσάνη», είπε στον ΑΝΤ1.




Σε ερώτηση για το αν ήξερε τα προβλήματα του ζευγαριού, ο δήμαρχος απάντησε:

«Σε πολύ στενό κύκλο ίσως ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ήταν σε φάση χωρισμού, αλλά δεν ήταν ευρύτερα γνωστό, καθώς ζούσαν μαζί, είχαν μια καλή οικογένεια, ήταν νοικοκύρηδες, πετυχημένοι, βγήκαν στην σύνταξη και οι δύο, σε ώριμη ηλικία ήταν, δεν έδειχναν κάτι. Δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός χαρακτήρας ο δράστης. Ουδείς περίμενε να συμβεί τέτοιο κακό. Μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια δύο παιδιά, η μία κόρη τους έκανε την οικογένεια της με τρία παιδιά και έμενε δίπλα τους, η άλλη κόρη τους είναι στον Στρατό σε κάποιο νησί, τα παιδιά τους είχαν πετύχει».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This