Δεσμεύτηκε και η περιουσία της χήρας του Γιώργου Τράγκα

Θα γίνει έρευνα στο Πόθεν Έσχες της Μαρίας Καρρά

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά την δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας  της συζύγου του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της Μαρίας Καρρά, δηλαδή προσωπικούς λογαριασμούς και ακίνητα που έχει μόνο στο όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή σε εγκληματική δραστηριότητα.

Για την χήρα του Γιώργου Τράγκα, θα ξεκινήσει ξεχωριστή έρευνα και θα ερευνηθεί αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις του Πόθεν Έσχες. 

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεσμεύτηκαν οι περιουσίες και δύο συνεργατών του εκδότη και δημοσιογράφου, οι οποίοι ήταν μέλη στο ΔΣ μιας από τις εταιρείες που ερευνώνται για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This