Απαγωγή από Ρομά καταγγέλλει η μητέρα της 16χρονης που εξαφανίστηκε στο Χαϊδάρι!

Η κοπέλα νοσηλευόταν στο Δαφνί και έκοψαν τα κάγκελα για να την πάρουν!

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Πατρινής Γεωργίας Κ. η οποία σύμφωνα με το missing alert που εξέδωσε «το Χαμόγελο του Παιδιού», αγνοείται από το Χαϊδάρι από χθες και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν μια απίστευτη ιστορία. Σύμφωνα με το tempo24 η 16χρονη νοσηλευόταν (όχι για πρώτη φορά) από προχθές στο ψυχιατρικό ίδρυμα στο Δαφνί και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα της, έχει πέσει θύμα απαγωγής!

Όπως αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ, η Γεωργία Κ. ακολουθώντας έναν νεαρό Ρομά είχε φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι, ενώ πρόσφατα μετά από μια σύντομη εξαφάνισή της βρέθηκε ξυλοκοπημένη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, αλλά όπως κατήγγειλε η μητέρα της, άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο και την άρπαξαν κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν, όπως ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι αργότερα!

Σύμφωνα με καταγγελίες άλλων συγγενών του κοριτσιού, δράστης είναι ο άνδρας με τον οποίον φέρεται να είχε δεσμό, ο οποίος μαζί με άλλους πήγαν στο νοσοκομείο και πήραν την κοπέλα.

Στη συνέχεια η μητέρα ενημέρωσε και «το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε το missing alert για τη 16χρονη που έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

https://twitter.com/hamogelo/status/1534688328423030786

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This