Δράμα: 43χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ βρέθηκε με 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Σκληροί δίσκοι φορτωμένοι με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Must Read

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι 43χρονος στη Δράμα, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. 

Η σύλληψή του έγινε την περασμένη εβδομάδα.  Πρόκειται για έναν 43χρονο υπάλληλο σούπερ μάρκετ που έχει ήδη απολογηθει στον Ανακριτή και πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αξιοποίησε τα στοιχεία, τα οποία περιήλθαν μέσω της Europol και είχαν προκύψει από επιχείρηση στο σκοτεινό διαδίκτυο (Darknet) που πραγματοποίησαν οι Γαλλικές Αρχές.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 43χρονου χρήστη του διαδικτύου, εντοπίστηκαν γρήγορα, καθώς ο κατηγορούμενος ήταν εκείνος ο οποίος κατείχε και διαμοίραζε αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαφόρων ιστοσελίδων και διαδικτυακών υπηρεσιών.

Σκληροί δίσκοι φορτωμένοι με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων και των ψηφιακών δεδομένων, προέκυψαν τα στοιχεία του ατόμου, ενώ εξακριβώθηκε και ο τόπος κατοικίας του. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετέβησαν για έρευνα στην οικία του ατόμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 σκληροί δίσκοι, συνολικής χωρητικότητας 15 Terrabytes .

Ειδικότερα, βρέθηκαν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια εικόνες και βίντεο με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, μεγέθους περίπου 3,5 Τerrabytes.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This