Θρίλερ στου Γκύζη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα

Αναζητείται ο σύζυγος της

Must Read

Πολλά ερωτηματικά ανακύπτουν με τον εντοπισμό πτώματος 62χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην οδό Τσοπανάκου 8 στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, με το σώμα της γεμάτο μώλωπες, ενώ το διαμέρισμα δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης.

Ο σύζυγός της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που τον αναζητούν προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, εξετάζουν κυρίως το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται, ότι όταν έφτασαν στο σπίτι οι τραυματιοφορείς, είχε φύγει ο σύζυγός της, ενώ βρήκαν μόνο τη νεκρή γυναίκα και ειδοποίησαν αμέσως την ΕΛΑΣ.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» στην αιτία θανάτου της 62χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This