Τραγωδία στην Χαλκιδική: 18χρονος νεκρός σε τροχαίο με μηχανή

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Χαλκιδική η είδηση ότι ένα 18χρονο παλικάρι έχασε την ζωή του στην άσφαλτο. Ο άτυχος νέος ξεψύχησε και ένας ακόμα τραυματίστηκε μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 07:20 το πρωί, η μηχανή την οποία οδηγούσε ένας 18χρονος Έλληνας, με συνοδηγό έναν 18χρονο Αλβανό, εξετράπη της πορείας της στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.

Από το τροχαίο, ανασύρθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρναίας ο 18χρονος Αλβανός, συνοδηγός της μηχανής, ενώ ο οδηγός, που αποδείχθηκε ότι δεν είχε άδεια οδήγησης, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκιδικής. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This