Σοκ στην Κινέτα: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 53χρονο στη μέση του δρόμου!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Must Read

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας 53χρονος στην Κινέτα χθες το βράδυ, από τρεις άνδρες που τον πλησίασαν και κατάφεραν να του αρπάξουν λεφτά και κοσμήματα που φορούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 9:30 το βράδυ, όταν ο άτυχος άνδρας ενώ περπατούσε στην Ηρώων Πολυτεχνείου, τρεις άνδρες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν βάναυσα προκειμένου να τον ληστέψουν. Κατάφεραν να αρπάξουν λίγα χρήματα που είχε πάνω του και κοσμήματα που φορούσε ενώ τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Ασφάλεια Μεγάρων.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ χρειάστηκε να παραμείνει για λίγες ώρες λόγω των τραυμάτων που έφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This