Πανελλήνιες 2022: Ανοίγει η πλατφόρμα για καταχώρηση των τηλεφώνων των υποψηφίων

Μέσω sms οι βαθμοί

Must Read

Στη διάθεση των παιδιών που ολοκληρώνουν σήμερα, Παρασκευή 17/6, τις εξετάσεις τους προσδοκώντας να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, είναι η ειδική εφαρμογή μέσα από την οποία θα μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο, έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Η νέα ειδική πλατφόρμα θα δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να μάθουν τους βαθμούς τους μέσω γραπτού μηνύματος SMSΠαράλληλα, εκτός ότι θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Πατήστε ΕΔΩ για την αποστολή των βαθμών μέσω SMS

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης. Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This