Θύμιος Μπουγάς: Το εγκαταλελειμμένο κτίριο στο οποίο βρέθηκε – Δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούν

Ήταν κάθε βράδυ στην πλατεία

Must Read

Ανακούφιση επικρατεί στην οικογένεια του Θύμιου Μπουγά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα μετά τον εντοπισμό του, καθώς η ιστορία του είχε συγκινήσει την χώρα.

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του, όπως δήλωσε στο Open ο Δήμαρχος τής περιοχής.

Ο Θύμιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 39χρονος κατά τον εντοπισμό του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε εδώ και τρεις μήνες.

Στο κτίριο που εντοπίστηκε έμπαινε από τρύπα στην περίφραξη, ενώ είχε πραγματοποιήσει και πρόχειρες επισκευές για να μην μπαίνει το νερό της βροχής από τη στέγη.

Ο Θύμιος Μπουγάς ανέφερε πως σχεδόν κάθε βράδυ μετά τη μια τα ξημερώματα εβγαινε στην κεντρική πλατεία βόλτα, ενώ δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Μετά τον εντοπισμό του οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει ξανά στο αστυνομικό τμήμα. Ο 39χρονος φαίνεται ταλαιπωρημένος και αρκετά αδυνατισμένος, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε ακόμη: Στο Νοσοκομείο Πύργου εισήχθη ο Θύμιος Μπουγάς – Είναι εξαντλημένος και χρειάζεται ειδική φροντίδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This