Πύργος: Τι ζήτησε ο Θύμιος Μπουγάς – Τα σχέδια για την ζωή του από εδώ και στο εξής

Τι ζήτησε για την πορεία της ζωής του από εδώ και πέρα

Must Read

Μετά τα χαμόγελα που σχηματίστηκαν σε όλους μας από την είδηση του εντοπισμού του Θύμιου Μπουγά, στον Πύργο, ξεκινά η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος δεχόταν μπούλινγκ από νεαρούς και ζούσε απομονωμένος από την τοπική κοινωνία, χωρίς δουλειά λόγω ενός βαρύτατου τραυματισμού που είχε στο πρόσωπο. Σκοπός είναι ο Θύμιος να επανενταχτεί και πάλι στην κοινωνία.

Για την υπόθεση μίλησε στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δήμαρχος Πύργου. «Είναι σε καλή κατάσταση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας αλλά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός.

Δουλειά και στέγη

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο ο 39χρονος ζήτησε από τον δήμαρχο Πύργου να τον βοηθήσει να βρει δουλειά.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση» είπε και σχολίασε ότι «ο Θύμιος μέσα στην ταλαιπωρία του φαίνεται ότι έχει και ψυχικά αποθέματα συγχώρεσης σε αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.


«Υπάρχει δυνατότητα από το δήμο να βοηθήσουμε να βρει μια μόνιμη στέγη και να χρηματοδοτήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ακραία κατάσταση φτώχειας», είπε ο δήμαρχος.

Η πορεία της υγείας του

«Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε την ιδιωτική συμμετοχή κάποιων πλαστικών χειρουργών και μεγάλων εταιρειών που εδώ και καιρό έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν πει ότι εντελώς δωρεάν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν επιστημονικά την κατάσταση της υγείας του» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This