Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αναξιόπιστος ο Μάνος Δασκαλάκης – Η Δήμητρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν»

Επιμένει στους ισχυρισμούς της

Must Read

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα-καταπέλτη των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών της. Η ίδια ωστόσο, στέλνει τα δικά της μηνύματα μέσω ενός εκ των δικηγόρων της. 

Υπενθυμίζεται πως εχθές ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ η Ρούλα ζήτησε από τους δικηγόρους της, να την ενημερώσουν. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, αρκέστηκε να πει πως είναι αναξιόπιστος μέσα από τους ισχυρισμούς του.

Η Ρούλα εξακολουθεί να υποστηρίζει πως «δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση κατά οποιουδήποτε από τα παιδιά», σύμφωνα με τον δικηγόρο της Κωνσταντίνο Ζάρδα.

Αναφερόμενος στο νέο ιατροδικαστικό πόρισμα που κάνει λόγο για ασφυκτικούς θανάτους των δύο παιδιών, ο δικηγόρος σημείωσε πως «ένα ιατροδικαστικό πόρισμα σαν αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης από έναν άνθρωπο που έχει στοιχειώδεις γνώσεις» και πως «αν αυτό το πόρισμα είναι αληθές, ορθό, επιστημονικά άρτιο και αναμφισβήτητο δεν θα το κρίνει η κυρία Πισπιρίγκου, δεν θα το κρίνει καν η νομική υπεράσπιση».

Από την άλλη ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε πως «έχουμε από τη μία πλευρά δύο ιατροδικαστικά πορίσματα που λένε πως υπάρχουν παθολογικά αίτια και μιλώ για τα πορίσματα της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα, οι οποίες δεν ήταν και αυτές μόνες τους, υπήρχαν και παθολογοανατόμοι, δηλαδή τουλάχιστον τέσσερις επιστήμονες που κατέληξαν ότι είναι παθολογικά τα αίτια στους θανάτους του βρέφους και της Μαλένας».


Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει αξιοπιστία η πλευρά της πολιτικής αγωγής. Δεν μπορεί σήμερα να λες σήμερα το Α και αύριο το Ω».

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας: «Περίπου 10 ώρες η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, έγιναν εξονυχιστικές ερωτήσεις, επανειλημμένες, επίμονες, προσπάθησαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών να φανεί οτιδήποτε μπορεί να έκρυβε. Είναι πάρα πολύ έμπειροι, είναι οι απόλυτα ειδικοί και οι πλέον κατάλληλοι, έναν άνθρωπο τον οποίο ανακρίνουν και αυτός έχει κάτι να κρύψει να το βγάλουν, να το κάνουν να προκύψει και αυτό όπως φαίνεται δεν έγινε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει κάτι να κρύψει η κ. Δήμητρα Πισπιρίγκου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This