Χανιά: Νεκρή μια 60χρονη και δύο σοβαρά τραυματίες από τροχαία

Δύο νεαροί ηλικίας 18 και 20 ετών δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Must Read

Μια γυναίκα 60 ετών έχασε τη ζωή της και δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά σε δύο τροχαία που έγιναν στην Κρήτη.

Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά μια 60χρονη γυναίκα  σκοτώθηκε όταν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό. Το δυστύχημα συνέβη σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων κοντά στο χωριό Καρές και έγινε αντιληπτό από άνδρα που εργαζόταν στα κτήματά του και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βρυσών και μετέφερε την 60χρονη στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το όχημα οδηγούσε ο σύζυγος της 60χρονης που τραυματίσθηκε, ενώ από τις Αρχές εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο νεαροί

Δύο νεαροί από τα Χανιά, ηλικίας 18 και 20 ετών, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο νέοι επέβαιναν σε δίκυκλο και κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από τα Χανιά προς Σκινέ. Στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο έλεγχος του οχήματος χάθηκε και το δίκυκλο καρφώθηκε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό και των δύο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This