Επιβεβαιώνεται ο ασφυκτικός θάνατος της Μαλένας – Τι απαντά ο Δασκαλάκης για την αποζημίωση του 1 εκατ. ευρώ

Τι είπε ο Γρηγόρης Λέων

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να κάνει λόγο για πλήρη επιβεβαίωση του ασφυκτικού θανάτου της μικρής Μαλένας.

Ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει σε ανάρτησή του ότι η κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων όπως και άλλα ευρήματα που εντοπίστηκαν από τον Καθηγητή Παθολογοανατομικής, ο οποίος πρώτος είχε εξετάσει το μικρό κορίτσι, είναι χαρακτηριστικά της ασφυξίας.

«Σχετικά με την κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και τα λοιπά ευρήματα στη Μαλένα φαίνεται ότι έκανε δηλώσεις και ο Καθηγητής Παθολογοανατομικής που τα διαπίστωσε αρχικά: «τα ευρήματα ήταν χαρακτηριστικά της ασφυξίας». Πλήρης επιβεβαίωση συνεπώς της ασφυξίας», γράφει η σχετική ανάρτηση του ιατροδικαστή στο Twitter.

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για την αποζημίωση του 1 εκατ. ευρώ

Αναφορές έκαναν λόγο ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να κινηθεί νομικά για να ζητήσει αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο δικηγόρος του διαψεύδει την εν λόγω πληροφορία. 

Επεσήμανε μάλιστα ότι μαζί με τον πελάτη του θα περιμένουν πρώτα να δουν τις νέες διώξεις, αλλά και που βασίζεται το τελευταίο πόρισμα των ιατροδικαστών για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως αναφέρει η εκπομπή του MEGA, Φως στο Τούνελ, πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τους θανάτους των τριών παιδιών του.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε παιδιά, τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ…».

Νέα δήλωση Δασκαλάκη

Μιλώντας στο Φως στο Τούνελ ο Μάνος Δασκαλάκης, είπε: «Δεν μιλάω σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ σε κανέναν και εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει. Τα έχω πει μια φορά στην Αγγελική Νικολούλη και τα έχω πει όλα. Δεν καταλαβαίνω αυτό το “κάτι πρέπει να πεις” που ακούω συνέχεια. Δεν έχω ανάγκη να ακουστώ αυτή τη στιγμή. Όταν θέλω θα το κάνω. Ξέρω το πώς…».

Επίσης δήλωσε ότι τώρα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα στο οποίο κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι όπως και η Τζωρτζίνα έτσι και η Μαλένα και η Ιριδα δολοφονήθηκαν, έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία τους παιδιά.

«Την προηγούμενη φορά όταν και δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας, δέχτηκε επικρίσεις. Ενώ υποστήριζε την σύζυγό του, την ίδια ημέρα των διώξεων εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Τζωρτζίνα έχει δολοφονηθεί. Τα όσα φαίνεται να αποδεικνύονται του μοιάζουν αδιανόητα, καθώς ποτέ δεν του πήγε το μυαλό ότι η γυναίκα του θα έκανε κακό στα παιδιά της. Τώρα που υπάρχουν προφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και για τα τρία του παιδιά, θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος με αποδείξεις ότι όλα έγιναν έτσι όπως περιγράφονται. Και αυτό γιατί βλέπει ένα πόρισμα που βγήκε μετά από δύο χρόνια, ανατρέποντας άλλα δύο επίσημα πορίσματα. Δεν μπορεί να είναι βέβαιος αυτή τη στιγμή», υποστήριξε άτομο από το περιβάλλον του.

Διαβάστε επίσης: 

Κουμπάρος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: «Τόσα χρόνια η Ρούλα δεν είχε δείξει να είναι χειριστική, ήταν ισάξιοι»

Οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου πριν από την σύλληψη και η αποζημίωση του ενός εκατομμυρίου που λένε ότι θα ζητήσει ο Μάνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This