Πάτρα: Η κατάθεση που αποκαλύπτει την ώρα θανάτου της Ίριδας

Θέμα χρόνου οι νέες εξελίξεις

Must Read

Καθοριστική για την ώρα θανάτου της Ίριδας, ήταν η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία κατέθετε για σχεδόν δέκα ώρες.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, κατά την κατάθεσή της ήταν ήρεμη και αντιμετωπίστηκε ως μάρτυρας. 

Θεωρείται ιδιαίτερη σημαντική η μαρτυρία της, αφού ήταν μαζί με την 33χρονη κατηγορούμενη στο σπίτι στην Πάτρα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα. Όπως μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, δεν προσδιόρισε με σαφήνεια τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα το ξημέρωμα της 21ης Μαρτίου του 2021, όταν σηκώθηκε για να πάει στην Ίριδα και πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή.


Όπως υπενθυμίζεται στο κανάλι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις αρχές Απριλίου του 2021, είχε υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και επέστρεψε σε ένα λεπτό, αφού της είχε βάλει την πιπίλα, ωστόσο, όπως κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τώρα στο Ανθρωποκτονιών, αφού γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This