Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Έφτασε η ώρα της απολογίας του

Τι θα ισχυριστεί ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου

Must Read

Τη δική του εκδοχή αναμένεται να δώσει σήμερα, Δευτέρα 27/6/2022, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος μετά από σχεδόν πέντε μήνες, οπότε και ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, θα απολογηθεί για τα γεγονότα που τον έφεραν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τέσσερις υποθέσεις βιασμού.

Από την πρώτη στιγμή, ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης έχει αρνηθεί τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού, κάνοντας λόγο για σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του με στόχο την ηθική του εξόντωση. Ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλος, με πολλές σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες ενώ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά πως βίασε ανηλίκους. «Ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς την συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιοδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία» ήταν ο βασικός ισχυρισμός του ενώπιον της ανακρίτριας.

Η ακροαματική διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη τη σκυτάλη θα πάρει ο εισαγγελέας προκειμένου να προτείνει επί της ενοχής του ή όχι. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων που κλήθηκαν από το δικαστήριο αλλά και των προταθέντων από την υπεράσπιση. Στις 24 Αυγούστου 2022 συμπληρώνεται το 18μηνο της προσωρινής κράτησης του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε ακόμα:

Την Δευτέρα η ώρα της απολογίας για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Τι συμβαίνει με τον τρίτο μηνυτή;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This