«Δεν χτύπησα την αντιδήμαρχο» λέει ο Μελέτης Αδάμ – Διαψεύδει τους πάντες

Με ανακοίνωσή του ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος διαψεύδει όσους δήλωσαν ότι βρέθηκαν μπροστά στον ξυλοδαρμό της αντιδημάρχου Οικονομικών

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μάνδρας Σωτηρίας Αργυρίου, ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος Μελέτης Αδάμ περνάει στην αντεπίθεση, διαψεύδοντας το βίαιο περιστατικό.

Ο αντιδήμαρχος Μελέτης Αδάμ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστου Στάθη, με αφορμή τον ξυλοδαρμό της αντιδημάρχου η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο ίδιος διαψεύδει την καταγγελία και τους αυτόπτες μάρτυρες, σε ανακοίνωσή του:

«Με την παρούσα, διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας, βάση των οποίων παύθηκα από Αντιδήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Πρόκειται για μονομερή τοποθέτηση που αγνοήθηκε επιδεικτικά η δική μου θέση για όσα αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση.

Επί του προκειμένου, αδιαφορώ για θέσεις και αξιώματα. Όμως δεν πρόκειται να δεχθώ τα όσα ψευδή αναφέρονται, περί δήθεν βιαιοπραγίας εκ μέρους μου εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

Τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου, προσβάλλουν την προσωπικότητα μου και τα χαρακτηρίζω συκοφαντικά γιατί δεν ανταποκρίνονται στα αληθινά γεγονότα.
Ως εκ τούτου τα διαψεύδω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Μετά Τιμής
Μελέτιος Αδάμ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιδήμαρχος κατηγορήθηκε πώς γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, μέσα στο δημαρχείο, κατά την διάρκεια σύσκεψης με τον γενικό γραμματέα και τον διευθυντή του Δήμου. Η αντιδήμαρχος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων». Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια κατέθεσε μήνυση.

Η απόφαση

Στη συνέχεια με επιστολή του ο αντιδήμαρχος που φέρεται να της επιτέθηκε, ανακοίνωσε ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο περιστατικό. Ωστόσο, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για το περιστατικό και την ίδια μέρα διέταξε την αποπομπή του.

Σύμφωνα με την απόφαση: «Άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This