Ανατροπή στο θάνατο του 63χρονου στην Πάτρα – Δεν ήταν από τσίμπημα σφήκας λένε οι γιατροί!

Must Read

Τσίμπημα σφήκας υποτίθεται ότι ήταν η αιτία του θανάτου ενός 63χρονου από τις Ιτιές Πάτρας, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Ωστόσο, όλα πλέον ανατρέπονται, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο θάνατός του δεν έχει, τελικά, σχέση με αλλεργικό σοκ από τυχόν τσίμπημα σφήκας. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσε άμεσα η σύζυγός του, διαπιστώνοντας ότι δεν νιώθει καλά.

Οι διασώστες προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διαδικασία που συνεχίστηκε για 40 ολόκληρα λεπτά και στο τμήμα επειγόντων στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της αχαϊκής πρωτεύουσας. «Δεν προκύπτει ότι τον τσίμπησε σφήκα. Δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό. Η κατάληξή του αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς», δήλωσε στην «Π» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This