Ώρες αγωνίας στο Λουτράκι: 3χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με 41 πυρετό και σπασμούς!

Must Read

‘Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λουτράκι όταν ένα παιδί μόλις 3 χρονών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με 41 πυρετό και σπασμούς!

Το αγοράκι με τους γονείς του είχαν βρεθεί στην περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές, όταν εκείνο αρρώστησε. Έντρομοι οι δύο γονείς έβλεπαν το παιδί τους να «ψήνεται» στον πυρετό και παρά τα αντιπυρετικά ο πυρετός δεν έπεσε. Έτσι, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα.

Όμως, ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν, το παιδί παρουσίασε σπασμούς. Σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, χωρίς να διακινδυνεύσουν τη μεταφορά του παιδιού με το ΙΧ όχημά τους και ειδοποίησαν την αστυνομία να τους βοηθήσει, ώστε να επιστρέψουν προς Κόρινθο ανοίγοντας το δρόμο. Πράγματι το περιπολικό με τους αστυνομικούς του ΑΤ Λουτρακίου, έφθασε αμέσως στο σημείο και τους οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Οι σειρήνες τάραξαν την πόλη.

Οι γιατροί είχαν ήδη ειδοποιηθεί και περίμεναν το μικρό αγοράκι στην πόρτα, το οποίο βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Το παρέλαβαν από τους γονείς, το εξέτασαν, διέγνωσαν ότι είχε πυρετικό σπασμό και του χορήγησαν τα απαραίτητα φάρμακα. Αμέσως μετά, το μωρό διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου, να εξετασθεί από παιδιάτρους και να νοσηλευθεί για παρακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί δεν είχε ιστορικό πυρετικών σπασμών, ούτε άλλη πάθηση και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This