Αναστασία Στεφάνοβα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπαγε, είναι εθισμένος στον τζόγο και αδιαφορεί για τα παιδιά»

Must Read

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ακόμα, του απαγορεύεται να επικοινωνήσει μαζί της είτε δια μέσου τηλεφώνου, είτε δια μέσου μηνύματος. Αύριο, 4 Ιουλίου είναι η δίκη.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί. Μάλιστα, επιβεβαιώνει ότι έχει βιώσει βίαια περιστατικά με τον τραγουδιστή.

Δείτε ακόμη: Πλάκωσε στο ξύλο τη Βαρβάρα Κίρκη για ένα κινητό ο Θέμης Αδαμαντίδης – Τι καταγγέλλει η ίδια

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» ανέφερε αρχικά, εξηγώντας πως στο παρελθόν έχει προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα περιστατικά.

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιέγραψε η μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορωνοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Δείτε ακόμη: Ελεύθερος με όρο να μην πλησιάσει τη σύντροφό του ο Θέμης Αδαμαντίδης – Δίωξη για τρία πλημμελήματα

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα. «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» είπε η ίδια, ενώ ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απάντησε: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This