Πλάκωσε στο ξύλο τη Βαρβάρα Κίρκη για ένα κινητό ο Θέμης Αδαμαντίδης – Τι καταγγέλλει η ίδια

Must Read

Ακόμη μια φορά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης, όμως η παραπομπή του δεν έχει να κάνει με τον τζόγο στον οποίο είναι εθισμένος, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Αυτή τη φορά ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής αντιμετωπίζει την πολύ πιο σοβαρή κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό!

Οπως έχει καταγγείλει η ίδια, βρέθηκε μαζί με τον 64χρονο λαϊκό τραγουδιστή το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Ανω Γλυφάδα. Οπως υποστηρίζει το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια του High TV, το γεγονός ότι κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο στάθηκε αφορμή να ενοχληθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης και να αρχίσει λογομαχία μεταξύ τους.

Ομως ο λαϊκός βάρδος δεν άργησε να βγει εκτός εαυτού και να ξεσπάσει σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της «Ελληνίδας Πάμελα Αντερσον» (όπως την έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν), μπροστά στους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Μάλιστα, όσα ακολούθησαν και κατέληξαν στον ξυλοδαρμό της Κίρκης έχουν καταγραφεί και από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών.

Το πρωί της Παρασκευής εκείνη παρουσιάστηκε στο Α΄ Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Ενδοοικογενειακής Βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ζητώντας την ποινική του δίωξη. Κλιμάκιο της υπηρεσίας εντόπισε τον τραγουδιστή σε έναν χώρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και προχώρησε στη σύλληψή του στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ήταν σε εφαρμογή τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί σε ένα σπίτι που λειτουργούσε ως παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη μαζί με άλλους 17 παίκτες που κάθονταν στα τραπέζια και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ τον Απρίλιο ήταν μεταξύ των θαμώνων που είχαν συλληφθεί με επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ σε διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Βάθη, έπειτα από καταγγελία για παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αλλά και τον Ιούνιο ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί μαζί με άλλα 50 άτομα ενώ έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατά την έφοδο των αστυνομικών στον χώρο ενός παράνομου καζίνου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Το θυελλώδες, όπως εξελίχθηκε, love story του ξανθού «άγγελου», που είχε μπει στην καρδιά του Αδαμαντίδη, μετρούσε αρκετό καιρό, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η «Espresso» στα μέσα Απριλίου με αποκλειστικό ρεπορτάζ της. Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της ήταν αυτή που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης και αμέσως μετά τη γνωριμία τους έγιναν αχώριστοι!

Παρόλο που και οι δυο δεν διατυμπάνιζαν αυτό που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, η Βαρβάρα Κίρκη (στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ το 2013 είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη) συνόδευε τακτικά τον Θέμη Αδαμαντίδη στις εξόδους του και τον πρόσεχε σαν φύλακας άγγελός του.

Βέβαια οι παπαράτσι καιροφυλακτούσαν και έτσι δεν άργησαν να βγουν στη δημοσιότητα και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Οι δυο τους φαίνονταν πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι (ακόμη και όταν πήγαιναν μαζί σε κέντρα διασκέδασης της τραγουδούσε το κομμάτι «Στην καρδιά», που είναι και το αγαπημένο της) και κανείς δεν περίμενε το ειδύλλιό τους να έχει αυτή τη κατάληξη με καταγγελίες για βιαιοπραγίες και συλλήψεις!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This