Αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη

Η Βαρβάρα Κίρκη βρισκόταν στον ιατροδικαστή για εξετάσεις

Must Read

Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η πλευρά της καταγγέλλουσας, υπέβαλλε αίτημα αναβολής, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη.

«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήρθα για να δικαστώ. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η γνώμη του δικηγόρου μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο μώλωπάς στο πρόσωπο της συντρόφου του Αδαμαντίδη προκλήθηκε… γόνο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.




«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια»

Νωρίτερα, η πρώην η Βαρβάρα Κίρκη ξέσπασε με λυγμούς, καταγγέλοντας ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης την χτυπούσε συχνά: «Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;

Αδαμαντίδης Κίρκη

Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Είχαμε χωρίσει, είχα φύγει τόσες φορές. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά, τον Θέμη, απεναντίας από μένα έπαιρνε… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός. Αυτό είναι όλο.

Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα cent. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Μπορεί να με κολάκευε στην αρχή αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ναι τον αγάπησα και τον αγαπάω, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This