Ράκος η μάνα του 23χρονου Νίκου στην κηδεία – Αύριο αποχαιρετούν την 15χρονη Ελίσα

Έχασε το μοναχοπαίδι της - Απαρηγόρητοι οι φίλοι του

Must Read

Κανείς δεν βρίσκει λόγια να παρηγορήσει τους γονείς των δύο νέων παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Χανιά, την περασμένη Κυριακή, καθώς πήγαιναν για μια βόλτα στη θάλασσα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Νίκος εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο ίδιος αλλά και μια 15χρονη συνεπιβάτιδά του, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Την ίδια ώρα, μάχη για τη ζωή της δίνει η 23χρονη φίλη του, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Χανίων.

Σήμερα το Κακοδίκι Χανίων ντύθηκε στα μαύρα. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν το νεαρό παλικάρι στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα η χαροκαμένη μάνα του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι ξαφνικά το μοναχοπαιδί της.

Την ίδια ώρα, συντετριμμένοι οι φίλοι του 23χρονου μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Όπως ανέφερε ένας από αυτούς, ο Νίκος είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο με τη μηχανή του πριν από ένα χρόνο και είχε νοσηλευτεί στην εντατική.

«Έχει περάσει δύσκολα και… δεν ξέρω… και γελούσε, δηλαδή, ήταν σα να ξέσπαγε στο γκάζι όλο αυτό που ζούσε. Του έλεγα εγώ να μην τρέχει, είχε ξανατρακάρει με ένα παπάκι κι είχε πάθει αιμάτωμα στο κεφάλι… Ένας χρόνος έχει περάσει…; Και του είχαν βάλει κοκαλάκια στο κεφάλι και του τράβηξαν το αιμάτωμα. Χοντρή ζημιά. Ήταν στην εντατική, είχα πάει και τον πρόσεχα. Είχε θέμα με το κεφάλι του, του το είχα πει κι εγώ, δηλαδή, δεν σηκώνει πολλά – πολλά. Ήταν πολύ άσχημα. Η μάνα του να κλαίει, να λιποθυμάει τότε… Τώρα δεν ξέρω η γυναίκα τι κάνει… Δεν ξέρω… Είναι πολύ καλή γυναίκα… Είχε μόνο τον Νίκο… Δεν ξέρω αν τη βγάλει πέρα…», δήλωσε ο φίλος του 23χρονου στο Live News.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ήταν στα Χανιά με την κοπέλα του και τα παιδιά και έπιναν καφέ. Και είχε ένα τραπέζι και πήγε από το Καστέλι να πάρει κρέατα και να έρθει. Και έγινε ό,τι έγινε… Ασχολούνταν με τις μέλισσες, με ό,τι είχε να κάνει με δουλειά για να συντηρήσει τη μάνα του, το σπίτι με την κοπελιά του. Είναι άσχημα δυστυχώς. Της έχουν βγάλει τη σπλήνα και το νεφρό. Καλά παιδιά… Αμαρτία… Αμαρτία…».

«Τα πόδια μου μουδιάσανε»

Σε κατάσταση σοκ ένας παιδικός φίλος του 23χρονου περιέγραψε: «Εγώ με τον Νίκο ήμασταν παιδικοί φίλοι. Ήμασταν από το δημοτικό μαζί. Αχώριστοι. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Νίκο… Έχω δύο αδελφές. Τον Νίκο τον είχα σαν αδελφό μου. Δηλαδή, ερχόταν και στα Χανιά, σπίτι μου κι έμενε και του έλεγα “όταν φτάσεις σπίτι πάρε με”, ήμασταν πολύ κοντά. Μόλις πήγα στο νοσοκομείο που πήγα να τον δω και δεν τον είδα και πήγε ένας και μου είπε… Μόλις τον είδε και μου είπε “είναι ο Νίκος”, τα πόδια μου μουδιάσανε. Δεν μπορούσα να περπατήσω».

Τελευταίο αντίο στην 15χρονη Ελίσα

H 15χρονη

Την ίδια ώρα, θρήνο έχει προκαλέσει στο χωριό Κάνδανος, ο χαμός της 15χρονης Ελίσας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά το τροχαίο δυστύχημα, τη μοιραία Κυριακή. Η κηδεία του νεαρού κοριτσιού θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί στον Ι.Ν της Αναλήψεως, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.




Δείτε επίσης: Ανείπωτος πόνος στην Κρήτη για την 15χρονη και τον 23χρονο – Η βόλτα στη θάλασσα τους στοίχησε τη ζωή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This