Έτσι τραυματίστηκε η Βρετανίδα στη Σκιάθο από τις τουρμπίνες αεροπλάνου

Η στιγμή της πτώσης της 61χρονης από το κύμα αερίων

Must Read

Λίγο πριν το μεσημέρι χθες στη Σκιάθο, μία Βρετανίδα τουρίστρια 61 ετών που στεκόταν στον παραλιακό δρόμο δίπλα στην θάλασσα στην περιμετρική ζώνη του αεροδρομίου, τραυματίστηκε σοβαρά από την τεράστια ωστική δύναμη των τουρμπίνων (βρισκόταν ακριβώς στην ίδια ευθεία) του αεροσκάφους που την έριξαν στο έδαφος και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Το skiathoslife.gr δημοσίευσε αποκλειστικό βίντεο του επιχειρηματία Γιώργου Αντωνίτσα, που δείχνει τη στιγμή της πτώσης της 61χρονης.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, διότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, η Βρετανίδα προσπάθησε να αποφύγει το κύμα αερίων (κατά την απογείωση του αεροσκάφους), ενώ σήκωσε τα χέρια της με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στη θάλασσα. Στο βίντεο φαίνεται πως ακόμα μια γυναίκα, μικρότερης ηλικίας, έπεσε στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Ο νέος τραυματισμός έξω από τον αερολιμένα της Σκιάθου, στην περιμετρική ζώνη, προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, ενώ την υπόθεση εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Σκιάθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This