Συμμορία Γεωργιανών ξυλοκόπησε πατέρα και γιο επειδή πήγαν να τους χωρίσουν σε καβγά στην Θεσσαλονίκη

Must Read

Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αρχικά ανάμεσα σε συμμορία Γεωργιανών, που είχε ως αποτέλεσμα να εμπλακεί και ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, μια παρέα οκτώ Γεωργιανών που έτρωγε σε εστιατόριο επί της οδού Δελφών, πιάστηκε στα χέρια. Με αστραπιαίες κινήσεις βγήκαν από το κατάστημα και άρχισαν να ξυλοφορτώνουν ο ένας τον άλλο, στη μέση του δρόμου. Σύντομα, ο καβγάς μεταφέρθηκε και σε διπλανό δρόμον και συγκεκριμένα στην οδό Αντ. Νάστου. Εκεί ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του επιχείρησαν να επέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αυτό εξαγρίωσε τους Γεωργιανούς, που έσπευσαν να επιτεθούν και στον ανυποψίαστο άνδρα, ενώ από τα χέρια τους δεν γλίτωσε ούτε ο γιος του! Οι δυο τους δέχονταν τις μανιασμένες γροθιές των αλλοδαπών.

Η συζυγος του 37χρονου και οι γείτονες παρακολουθούσαν έντρομοι

Η σύζυγος του θύματος, βλέποντας τι συνέβαινε, άρχισε να πετά γλάστρες από το μπαλκόνι του σπιτιού της προκειμένου να σταματήσει τους δράστες. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από κατοίκους της γειτονιάς που έντρομοι παρακολουθούσαν το ανατριχιαστικό σκηνικο.

Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δράστες της επίθεσης είχαν ήδη αποχωρήσει. Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν έναν ημίγυμνο άνδρα σε παραπλήσιο δρόμο, που πιθανολογείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 37χρονου και του γιου του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα. Αφού έδεσαν τα τραύματα του 37χρονου τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ήταν αιμόφυρτος και είχε σοβαρά χτυπήματα στο μάτι και στο πάνω μέρος του κεφαλιού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This