Μιχάλης Ιγνατίου: Ο επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς είναι ψεύτης!

Μύδροι του κορυφαίου δημοσιογράφου κατά του επιτρόπου για τους ελεεινούς ισχυρισμούς του

Must Read

Καταπέλτης ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου κατά του Έλληνα επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά και των συκοφαντιών που εκστόμισε κατά υποψηφίου προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας.

Έχει απόλυτο δίκιο. Αντί ο επίτροπος να ασχοληθεί με την διεθνή προβολή της κατοχής της Κύπρου και την αναγκαιότητα λήψης σκληρών μέτρων και κυρώσεων κατά της Τουρκίας, κάνει δημόσιες σχέσεις με τους εισβολείς και κατακτητές που τώρα απειλούν την Ελλάδα, ενώ παραμένει σιωπηλός ακόμα και στα ανοσιουργήματα Γκουτιέρες που υποβιβάζουν την Κύπρο στο επίπεδο του ψευδοκράτους!

Διαβάστε το υστερόγραφο του Μιχάλη Ιγνατίου στο σχετικό άρθρο του στο HellasJournal:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ι: Θα επανέλθω στον Έλληνα Επίτροπο στην Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, που κάνει την …πάπια για την «πατάτα» που ξεφούρνισε. Διότι πρόκειται για τεράστιο διπλωματικό σκάνδαλο.

Θυμίζω ότι στα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) στην Αθήνα και του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία, άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα εναντίον υποψηφίων για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ότι δηλαδή είναι άνθρωποι του αυταρχικού προέδρου της Ρωσίας. Χωρίς να παρουσιάσει καμία απόδειξη.

Τέρμα τα αστεία: Από τη στιγμή που αρνείται να δώσει το παραμικρό στοιχείο, όσα είπε είναι καραμπινάτα ψέματα.

Αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχα ασχοληθεί με την αφεντιά του. Αλλά επειδή παίζει όχι καθαρά παιγνίδια στις Βρυξέλλες, πρέπει να τον ξεμπροστιάσουμε, διότι είναι επικίνδυνος.

Απ’ ότι πληροφορήθηκα από συναδέλφους έθετε εμπόδια στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, όταν αντιπροσώπευε την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.). Έλεγε άσχημες κουβέντες. Υποψιάζομαι ποιοι τον παρέσυραν να ισχυριστεί τα της εμπλοκής του Βλαντιμίρ Πούτιν στις κυπριακές προεδρικές εκλογές. Δυστυχώς ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, παρέσυρε και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να είπε σε Κύπριο πολιτικό, ότι ο κ. Χριστοδουλίδης «είναι της σκληρής γραμμής» και αυτό δεν αρέσει στους εταίρους μας.

Ναι, έχουμε μπλέξει και το γνωρίζω. Αλλά ο κ. Σχοινάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Και λυπάμαι ότι οι συνάδελφοι βοηθούν να ξεχαστούν οι αστήρικτοι ισχυρισμοί του. Είναι όπως με το θέμα της διαφθοράς του πολιτικού και του οικονομικού κόσμου. Πόσοι ασχολούνται, πόσοι ψάχνουν;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙ: Οι πληροφορίες για την πιθανή προσάρτηση των κατεχομένων από την Τουρκία είναι ανησυχητικές και έντονα ενοχλητικές. Πιστεύω, πάντως, ότι αν ο Ερντογάν εκτελέσει το σχέδιο -διότι σχέδιο υπάρχει- θα ενταφιάσει κάθε ελπίδα για να αγοράσει τα αμερικανικά μαχητικά F-16.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This