«Δεν προλάβαμε μπαμπά μου» – Ραγίζει καρδιές η κόρη του διευθυντή του ΕΦΚΑ που πέθανε στο γραφείο του

«Μπαμπά μου σου έλεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια;» - Συγκλονίζει η ανάρτηση της 19χρονης Χριστίνας

Must Read

Σοκ και θρήνο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή ΕΦΚΑ Πατησίων, ο οποίος έπεσε στο καθήκον, μέσα στο γραφείο του την περασμένη Κυριακή, όπου είχε πάει να εργαστεί με δική του πρωτοβουλία, προκειμένου να περαιώσει όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμείς συντάξεις!

Οι συνάδελφοί του σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο Κώστας Κούρκουλος χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως ο πόνος και ο θρήνος της οικογένειάς του δεν μπορεί να περιγραφθεί με λέξεις.

Η κόρη του εκλιπόντος διευθυντή, η Χριστίνα Κούρκουλου, αποχαιρέτησε τον πατέρα της στη σελίδα  e-ΕΦΚΑ Free Zone στο Facebook, με μια συγκινητική ανάρτηση που προκαλεί δάκρυα.

«Μπαμπά, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω μπαμπά, μια στιγμή που μας είπες ότι θα πας να πάρεις παγωτά εκείνο το πρωινό της Κυριακής που πέρασε, μια στιγμή που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι λιποθύμησες στο γραφείο στη δουλειά σου, μια στιγμή που φτάσαμε στο νοσοκομείο και από την αφωνία όλων κατάλαβα ότι δεν ήσουν πια εδώ…, όλα μια στιγμή μπαμπά μου» γράφει η νεαρή φοιτήτρια και στη συνέχεια αναφέρει ότι η ίδια τον έβλεπε ταλαιπωρημένο και τον ρωτούσε πότε θα πάρει άδεια:

«Το τελευταίο διάστημα το ήξερα ήσουν πολύ ταλαιπωρημένος μπαμπά μου και σου έλεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια; δεν νοιάζεσαι και για μας αλλά και για σένα βρε μπαμπά, για τον εαυτό σου; και μου έλεγες “Δεν μπορώ πνίγομαι μωρό μου, δεν ξέρεις τι περνάω στη δουλειά, αλλά θα βρω μια μέρα να κάνουμε μια μονοήμερη σίγουρα…μια μέρα, κάποια μέρα, αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ φέτος μπαμπά, δεν πρόλαβες να δεις τη θάλασσα φέτος που τόσο αγαπούσες. Αυτή τη χρονιά η αλήθεια είναι για πρώτη φορά δεν συζητήσαμε ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο μέρος που θα πηγαίναμε έτσι για ένα 3ημερο διακοπές ή έστω αυτή την μονοήμερη. Δεν προλάβαμε μπαμπά μου» γράφει η κόρη του και ραγίζει καρδιές.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος Κώστας Κούρκουλος εδώ και 30 χρόνια εργαζόταν σε διοικητικές θέσεις στον χώρο των ασφαλιστικών ταμείων. Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Πατησίων, ενώ υπάλληλος του ίδιου ταμείου ήταν και η σύζυγός του με την οποία γνωρίστηκαν στον χώρο και απέκτησαν την Χριστίνα τους.

H ανάρτηση του Χατζηδάκη

Υπενθυμίζεται ότι την τραγική είδηση έκανε χθες γνωστή ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μίλησε για έναν «ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στη σύζυγό του και στη 19χρονη κόρη τους.

«Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σε αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας πως «ο Κώστας Κούρκουλος, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, επιχείρησε να κάνει το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε».

Ο αρμόδιος υπουργός καλώς έπραξε και μίλησε για τη γενναιότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο αδικοχαμένος Κώστας Κούρκουλος. Ομως, πέραν των συλλυπητηρίων προς την οικογένειά του, θα έπρεπε ως υπουργός να σκύψει στα προβλήματα του ΕΦΚΑ και να ακούσει την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων.

Τα προβλήματα του οργανισμού είναι γνωστά εδώ και καιρό, όπως άλλωστε είναι γνωστό ότι υποφέρει από την έλλειψη προσωπικού και την υποστελέχωση. Συνεπώς, θα ήταν φρόνιμο, ύστερα από αυτό το τραγικό περιστατικό, ο υπουργός να αναθεωρήσει την πολιτική του στο ζήτημα της στελέχωσης του ΕΦΚΑ και να δει κατάματα ότι ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι δίνουν ακόμη και τη ζωή τους για να βγαίνει η δουλειά!

Δείτε επίσης: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο γραφείο του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This