Κόρινθος: 15χρονος οδηγούσε το όχημα στο τροχαίο με τους 2 νεκρούς – Έκανε όπισθεν στην Εθνική

Σκοτώθηκαν ακαριαία

Must Read

Στο πένθος έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τους τρεις τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο ΚορίνθουΤρίπολης, στο Σπαθοβούνι.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο τα ξημερώματα ήταν 15 ετών.

Στο όχημα με οδηγό τον 15χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος, σκοτώθηκαν ακαριαία η 18χρονη αδελφή και ένας 16χρονος που κάθονταν στα πίσω καθίσματα. Τραυματίστηκε επίσης και ο 18χρονος συνοδηγός.

Στο άλλο όχημα που ενεπλάκη, επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, μαζί με τον 15χρονο και τον 18χρονο.

Η στιγμή της σύγκρουσης 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 5:35 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Το ΙΧ με οδηγό τον 15χρονο, κινούμενο προς Τρίπολη, έκανε όπισθεν στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, με αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί από την Κόρινθο ηλικίας 16 και 18 ετών.  Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο και η πυροσβεστική υπηρεσία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This