Αλέξης Κούγιας: Εχει πάρει φόρα… κατηφόρα!

Ανεξάντλητος ο συνήγορος του βιαστή, αποκάλεσε «επιπόλαιο» τον Πέτσα!

Must Read

Κάθε μέτρο φαίνεται ότι έχει χάσει ο Αλέξης Κούγιας, καθώς, σε ακόμα μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν δίστασε να επιτεθεί στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κάνοντας λόγο για «νταραβεριτζήδες» που χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη για να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Σχολιάζοντας τον σάλο που προκάλεσε η αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε 12ετή κάθειρξη ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είχε τονίσει ότι «η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται καταδικασμένους βιαστές να είναι εκτός φυλακής». Σε απάντηση, ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος δεν φημίζεται για την… αυτοσυγκράτησή του, εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου με το οποίο τοποθετήθηκε με οργίλο ύφος για τη συγκεκριμένη δήλωση.

«Ερχομαι σε δύσκολη θέση να κάνω μια έκκληση στον οιονδήποτε πολιτικό, βουλευτή, υπουργό, πρωθυπουργό, ανεξαρτήτως κόμματος, αλλά και σε όλους τους “νταραβεριτζήδες” που με μια κομματική ταυτότητα διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού στις επόμενες εκλογές, να μη χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη και τις δικαστικές αποφάσεις για να υφαρπάξουν με εντελώς τυχοδιωκτικό τρόπο την ψήφο του ελληνικού λαού» ανέφερε ο γνωστός για τον ευέξαπτο χαρακτήρα του δικηγόρος.

Στη συνέχεια επιτέθηκε ονομαστικά στον κ. Πέτσα, υποστηρίζοντας ότι απέδειξε ότι είναι… επικίνδυνος στο να υπηρετεί τον ελληνικό λαό. «Ο κ. Πέτσας πρέπει να μάθει ότι στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη απονέμεται από τακτικούς δικαστές και όχι από λαϊκά δικαστήρια και επιπόλαιους πολιτικούς» πρόσθεσε σε άκρως επικριτικό ύφος. Σε άλλες δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας είχε τονίσει ότι «δεν μπορεί να λέγεται βιαστής ο Λιγνάδης, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό με ισχνές μειοψηφίες» και είχε προσθέσει προκλητικά: «Αντί να διαμαρτύρεται ο κ. Λιγνάδης και να εκφράζει την πικρία του, γιατί καταδικάστηκε ενώ έπρεπε να αθωωθεί ολοσχερώς, αυτό το κύκλωμα που εγώ το ονόμασα “συνεργείο”, που κατασκεύασε όλη αυτή τη σκευωρία σε βάρος του κ. Λιγνάδη, αποδεικνύει πως ήταν σκευωρία με έντονο πολιτικό υπόβαθρο, σκευωρία από ανθρώπους που είναι στον χώρο του θεάτρου, σκηνοθέτες, ηθοποιούς κ.ά.».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This