Νέα πειθαρχική έρευνα κατά Κούγια

Μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών και στοιχείων μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη

Must Read

Στο… μικροσκόπιο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα βρεθεί για δεύτερη φορά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φαίνεται ότι δεν υπολογίζει πως ο ΔΣΑ τον έχει ήδη παραπέμψει στο πλαίσιο των ερευνών για τηλε-δίκες με τη συμμετοχή δικηγόρων.

Χθες δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες και στοιχεία μηνυτών του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη και μαρτύρων τους, προκαλώντας την παρέμβαση του επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήση Κωνσταντίνου, διατάσσοντας την άσκηση συμπληρωματικής πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του κ. Κούγια.

Ο ποινικολόγος έφτασε στο σημείο να αναρτήσει στοιχεία μηνυτών και μαρτύρων με τη μορφή δελτίου Τύπου σε δημοσιογράφους, ενώ στη συνέχεια τα ανήρτησε και στην ιστοσελίδα του δικηγορικού του γραφείου.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε, ο κ. Κούγιας χαρακτηρίζει τα πρόσωπα αυτά ως «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» που δήθεν παραπλάνησαν «επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες».

Μετά την άσκηση συμπληρωματικής πειθαρχικής έρευνας, ο Αλέξης Κούγιας καλείται να καταθέσει αύριο απολογητικό υπόμνημα στον αρμόδιο πειθαρχικό εισηγητή για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και όσα εκτυλίχθηκαν μέσα αλλά και έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Ο συνήγορος του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου καλείται να προσκομίσει τις φωτογραφίες των προσώπων που δημοσίευσε και να καταθέσει υπόμνημα για την προκαταρκτική έρευνα που έχει ήδη διαταχθεί για την υπόθεση Λιγνάδη σε βάρος του Αλέξη Κούγια και του συνηγόρου πολιτικής αγωγής στην ίδια δίκη, Γιάννη Βλάχου.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This