Επική «κωλοτούμπα» του Άρη Πορτοσάλτε: «Ανακαλώ όσα είπα για τον νόμο Παρασκευόπουλου στην αποφυλάκιση Λιγνάδη»

Τα... γυρνάει ο γνωστός δημοσιογράφος, αν και επέμενε ότι έχει δίκιο!

Must Read

Δεν μάς εξέπληξε και σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος! Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησε για άλλη μία φορά, ο Άρης Πορτοσάλτε, καθώς πήρε πίσω όσα είπε για την αποφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τα «γύρισε» χωρίς ενοχές και πάλι ο Πορτοσάλτε! «Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων», παραδέχθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών -χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό- για τον βιασμό δύο ανηλίκων, ωστόσο, αποφυλακίστηκε μόλις μία μέρα μετά τη δικαστική απόφαση, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του.

Η επίμαχη σημερινή δήλωση περί… εκ παραδρομής!

«Με αφορμή την συζήτηση για την υπόθεση Λιγνάδη στην εκπομπή στις 14 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου και ανακαλώ αυτή την αναφορά μου. Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων. Μόνο για την υπό όρων αποφυλάκιση κρατουμένων. Κάτι το οποίο δεν αφορά την υπόθεση Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

«Σφαγή» Καραμέρου – Πορτοσάλτε στον αέρα του Σκάι για τον Λιγνάδη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This